GÅR DU STÆRKT TILBAGE – KOMMER DU STÆRKERE IGEN

 

Så blev sæsonen 2015 for alvor skudt i gang, det første stævne jeg skulle have lavet var i Holland EM i Powerman (duathlon), men måtte melde fra pga en skade. Faktisk har hele 2015 on/off budt på skader først i højreben, så i venstre ben og så i højreben igen. Det har alt i alt været en temmelig hård og lang vinterperiode, hvor jeg har brugt tusindevis af kroner på behandlinger, sko, indlæg og flere timer på briksen hos diverse behandlere end i mine løbesko.

Jeg lever ikke af min sport, så på den måde er jeg stadig sikret smør på brødet og tag over hovedet selvom jeg ikke vinder næste stævne. Men de sportslige ambitioner, ønsker og forhåbninger om gode resultater er sat og står sole klart foran mig. Sport og fysisk aktivitet er en livsnerve, det giver mig energi og får mig til at leve. De fleste der dyrker sport og har ambitioner eller mål, ved hvor frustrerende det er at have en skade. Det koster i den grad på mentalkontoen og kræver hårdt arbejde. Jeg har prøvet det før og ved hvordan jeg langt henad vejen selv kan sørge for en hurtigere opheling. Men uden de yderste kompetente behandlere, var jeg med garanti ikke blevet så hurtig klar igen.

Præcist hvad der skete i mit højreben i starten af april, da skaden var absolut værst tør jeg ikke med sikkerhed sige. Formentlig en lille blodprop efter en flyvetur eller nerve sammenklemning, ikke entydigt, men …. det vigtige er, at det går frem nu. Patrizia fra Probodycare, Kim fra Causa, samt læge Christoffer og fysioterapeut Rudi fra idrætsklinikken på Bispebjerg Hospital. Alle har de i den grad bidraget til, at jeg igen er blevet kampdygtig. Den støtte jeg har fået, at de har fulgt mig og hjulpet mig med at tage rette beslutninger samt holde mig fast i troen på, at jeg nok skulle blive klar igen, og at det var muligt at stille til start på Mallorca den 9. maj, har været alfa omega for min tro på at jeg også i år kan være med…